Lang

iDPRT 100City Roadshow- Xiamen

2022-10-11 10:44

iDPRT je novi znak izgrađen od strane Xiamen Hanin Electric Technology Co., Ltd. 2015. za specijalizaciju R.-D, proizvodnje i prodaje rešenja Hardware i softvera za aplikaciju automatske identifikacije i kolekcije podataka (AIDC), kao što su različite vrste štampača barkoda, skeneri barkoda, štampači kartica, PDA, štampači barkoda RFID itd.

Xiamen Hanin Electric Technology Co., Ltd. je vodeći dobavljač mnogih različitih termalnih štampača sa više od 10 godina iskustva i depozije tehnologije na termalnim tiskarskim područjima, a već ima dobar postignut na domaćim i globalnim tržištima. Sa velikim R&D tim od više od 250 inženjera, iDPRT uvek napreduje da pruži različite rešenje Hardware i softvera da zadovolji svaku zahtev iz AIDC područja.

Nakon godina istraživanja i tehnologije R&D-a, iDPRT je već pokrenuo seriju prenošljivih štampača barkoda, štampača desktopa barkoda, štampača industrijskih barkoda, skenirača 1D i 2D barkoda, štampača kartica, PDA, štampača barkoda RFID itd., od nivoa ulaska do profesionalnog nivoa, koja se već široko koristi u mnogim različitim industrijama, poput vlade, zdravstvene zaštite, maloprodaja, Proizvodnja, prijevoz i logistika itd. i zadovoljavanje različitih zahteva štampanja krajnjih korisnika.

iDPRT ima 100 gradskih Roadshow od pre dve godine. 100 City Roadshow znači da ćemo imati Roadshow u najmanje više od 100 gradova. Tokom Roadshow, iDPRT okuplja partnere u blizini regiona zajedno i čini prezentacije da ilustruju ko smo mi, šta radimo, šta ćemo uraditi, šta smo uradili, itd.

Принтер iDPRT

Nakon gradova Pekina, Šangaja, Guangzhou, Šenkena, Čengdu, Xijana, Jinan, Kunming i Xiamen grada? Predstava je održana 29. septembra 2022. godine? blizu mora. Više nego? 45? Partneri su se pridružili ovom Roadshow da imaju sastanak lica u lice? da znam više o novim proizvodima iDPRT-a.

Сесија раздела iDPRT

iDPRT visokog industrijskog štampača barkoda iK4 je napravio sjajno pojavljivanje tokom predstave putnika koji bi mogli podržati etiketu visine 3mm sa manjim od 0,3mm predrasude, takva visoka brzina štampa i visoka kvaliteta štampa mogli bi ispuniti posebne zahteve, posebno za neke visoke precizne etikete, i vrlo interesovanje našeg partnera u njemu. Naš medijski industrijski štampač barkoda iX4P takođe sa dobrim izvedbama i podržava 200dpi, 300dpi i 600dpi opcionalno sa visokom brzinom štampanja do 12ips, što bi moglo zadovoljiti svaku različitu potrebu za aplikacijom sa strane mušterija.

Industrijski štampar barkoda

Osim industrijskih štampača barkoda, takođe smo pokazali nove proizvode uključujući štampače barkoda i štampače mobilnih barkoda, mobilne kompjutere, 3D štampače, štampače kuće, štampače slike boja i skenire barkoda koji se široko koriste u različitim scenarijama aplikacije. Takođe smo pozvali naš inženjer proizvoda da predstavi naše proizvode sa scenarijama specijala i aplikacije našim partnerima, i da obavestimo partnerima više o nama i preporučujemo i naše proizvode.

Мобилни баркод принтер

Инстријер баркода дестопа

Преносни баркод принтер

3D štampar

Da li te zanima naši proizvodi? Sigurni smo da imate dosta posle emisije putovanja i da budete povereni u naše iDPRT-ove proizvode, spremni smo da odrastemo sa vama u skoro budućnosti. Ako imate dobre ideje o našoj emisiji putovanja ili u kojem gradu želite da nas vidite? Molim vas, nastavite da nas pratite i slobodno kontaktirate.

IDPRT Eksisticija

Završili smo emisiju sa maskotom po imenu "Xiaoshengsheng" prekrasnom pesmom... Zadržimo sećanja i nastavimo napred, nadamo se da će vaš posao poboljšati s iDPRT-om.

Pošaljite istragu

Pošaljite istragu

    Molim vas, ispunite vaše ime, e-mail i zahtev

Desktop Barcode Printer, Industrial Barcode Printer, Mobile Printer, RFID Barcode Printer, Card Printer, PDA, Barcode scanners- iDPRT Desktop Barcode Printer, Industrial Barcode Printer, Mobile Printer, RFID Barcode Printer, Card Printer, PDA, Barcode scanners- iDPRT