Lang

Rešenja za skladište e-trgovine oblaka

2022-09-27 17:27

Šta je e-komercija skladište Cloud?

E-trgovinski skladište oblaka je kompanija distribucije skladišta treće strane koja pruža e-trgovinske poduzeće sa distribucijskim uslugama u jednom skladištu. Uz razvoj e-komercije i mobilnog interneta, distribucija skladišta nije samo važan deo cirkulacije roba, već i važnu podršku logističkih aktivnosti.

E-komercijalni oblak

Kako se E-komercijalni skladište Cloud radi?

Sistem skladišta oblaka izgradi "mrežu skladišta oblaka" integrisanjem beskorisnih resursa skladišta društva, izgradnjom nacionalnih podskladišta.

U operaciji skladišta oblaka, nakon što mušterija postavi naređenje, OMS će prebaciti naređenje na najbliže skladište, a inteligentni odgovarajući podskladište će koristiti WMS za isporuku roba i potpunu distribuciju u blizini; Skladište će vratiti skladište roba jednom nakon određenog period a. Ako stoka nije dovoljna, prijava za repleniranje će biti poslana dobavljaču kroz centralni sistem. Skladište oblaka primjenjuje ujedinjeni centralni oblačni sistem i inteligentnu sortiranju opreme, sa efikasnim i brzom obrazovanjem kapaciteta i efikasnošću dostavljanja.

Kakve funkcije imaju e-komercija skladište Cloud?

1. Ima veoma dobru ulogu u osiguranju kvalitete roba prije ulaska u sledeću vezu. Smanjite gubitak vlasnika tereta.

2. Ubrzaj cirkulaciju roba i spasi troškove za cirkulaciju.

3. Pripremite se za robu u tržište unaprijed. Skladište može omogućiti robu da završe sortiranje, pakiranje, kvalitetnu inspekciju, sortiranje i druge postupke prije ulaska na tržište, veoma smanjuje radno vrijeme sljedećih veza i ubrzaju cirkulaciju roba.

4. Da bi osigurao gladan proces socijalnog reprodukcije.

iDPRT rešenja e-komercijalnog skladišta Cloud

visoka brzina termalna etiketa

godišnje kinesko unapređenje u junu.18 i Nov.11 je vrijeme kada skladište oblaka e-komercije ima najveći pritisak. Jedan štampar sa visokom brzinom štampanja, jaèim kapacitetom nosenja, smanjim stopom neuspjeha opreme i širom adaptabilnosti okoliša očigledno ispunjava zahteve i bodove bola scenarija prijave e-komercijskog skladišta oblaka.

Термална печатка

Uveèe juna. 18 unapređenja 2020. godine, regionalno skladište oblaka za e-trgovinu je isprobano i uvedeno od strane iDPRT visoke brzine termalne etikete iD4P, koji je u suštini smanjio radne sate osoblja, poboljšao učinkovitost rada, učinkovito smanjio problem kašnjenja reda, skladište i konvertacije logistike tokom perioda unapređenja eksplozije skladišta, Povećala je učinkovitost štampanja za više od 30%, smanjila je stopu nakon prodaje za više od 50%, i značajno poboljšala ukupnu izvanrednu učinkovitost.

Принтера кода дестопа бар код

U ovom trenutku skladište e-komercije oblačno skladište napravilo je više dostavljanja štampara slučaja u višem regijama, s ukupno više od 500 pc. U budućnosti će biti zahteva štampara i planova za prikupljanje različitih stupnjeva u večeri juna. 18. i 11. novembra svake godine unapređenje. Kroz praksu, dokazano je da taj plan može efektivno rešiti zahteve mušterija i tačke bola.

direktno termalni štampar barkoda

Direktni štampar termalne barkode iD4P efektivno reši probleme spore brzine štampe i niske efikasnosti konvertacije u skladištu. Sa visokobrzom industrijskom štampom na 200 mm/s, brzina štampanja prelazi 30% originalnih proizvoda i je kompatibilna s a nemilosrdnim ponavljanjem instrukcija štampanja, koja stvarno shvata brzinu i visokom efikasnosti;

2,4 inča TFT bojni dodir ekran je konfigurisan kako bi korisnička operacija bila fleksibilnija i prikladnija, i omogućila brzu i efikasnu konfiguraciju problema, udaljenu podršku i parametara; Mašina je opremljena standardnim mrežnim lukom, koja podržava fleksibilnu rasporedu mrežnih štampa; Veliki prostor skladišta brži proces štampanja i može napuniti više izbora fonta.

Pošaljite istragu

Pošaljite istragu

    Molim vas, ispunite vaše ime, e-mail i zahtev

Desktop Barcode Printer, Industrial Barcode Printer, Mobile Printer, RFID Barcode Printer, Card Printer, PDA, Barcode scanners- iDPRT Desktop Barcode Printer, Industrial Barcode Printer, Mobile Printer, RFID Barcode Printer, Card Printer, PDA, Barcode scanners- iDPRT