Lang

Откривање RFID маркета решење

2022-09-26 16:40

U modnoj industriji odjeće, Zara je vrh industrije odjeće, smjera mnogih velikih modnih znakova i visokog predaka imitacije modne industrije odjeće.

INDITEX, Zarina roditeljska kompanija, je prodavač odjeće, uključujući Zaru, Massimo Dutti, Beršku i mnoge druge znakove.

Prodaja odjeće njihove porodice raste svaki dan. Zara može potpuno da shvati situaciju odjeće i da se vreme napuni odjeću, bilo da je izvan stoke u količini, iz stoke u dvorištu ili iz modne odjeće. To je uglavnom zato što roditeljska kompanija Zara Inditex koristi RFID elektronsku etiketu.

Inditex je rekao da elektronske etikete RFID mogu poboljšati efikasnost upravljanja inventorima, poboljšati iskustvo usluga mušterija i jačati sigurnost. Brzo napunjenje je kritično za profit svake kompanije.

RFID elektronska etiketa odjeće je neka vrsta elektronske etikete. Prodaje oblačenja će utjecati na mnoge faktore, kao što su prodaja sezona, lokacija prodaja, modna trend, cena proizvoda itd.

RFID elektronska etiketa odjeæe

Preporuke koje su doneli elektronski znak RFID na industriju odjeće: 1. održavaju statistiku o volumu prodaje kako bi ostvarili vremenski repleniranje i distribuciju. Brzo dobijte precizne rezultate prodaje i pomozite odjelu prodaje da se ponovi i raspodijeli robu u vremenu; Izbjegavajte uticaj na prodaju zbog prekršaja kodova, nedostatka dionica, itd. 2. Pobolji učinkovitost operacije odjeće i prati punu dinamiku proizvodnje na prodaju. Pratite prodaju odjeće od fabrike do trgovine i poboljšavaju proizvodnju visokokvalitetnih proizvoda odjeće. 3. smanjiti troškove proizvodnje proizvoda RFID-a. RFID elektronska etiketa se može reciklirati i ponovo iskoristiti

RFID terminal podataka

iDPRT Ultra- visoka frekvencija RFID terminal podataka može biti povezan kroz pristupače rukavice uređaja s ručnim uređajem. Izvanredno izgledanje sa svim industrijskim dizajnom sa velikim baterijama sa 3200mAh. To je dvobojna injekcija za stanište, profesionalni 2D skenirački motor. Uz konkurentnu cenu, ovaj uređaj se široko primjenjuje za upravljanje skladištem, oznaku odjeće RFID.

iDPRT je jedan od vodećih proizvođača različitih vrsta termalnih štampača u Kini, uključujući i mobilni štampač recepta, mobilni štampač barkoda, štampač barkoda RFID, terminal podataka RFID, štampač kartica, skener barkoda, desktop i industrijski štampač, uključujući i štampače etikete logistike.

Pošaljite istragu

Pošaljite istragu

    Molim vas, ispunite vaše ime, e-mail i zahtev

Desktop Barcode Printer, Industrial Barcode Printer, Mobile Printer, RFID Barcode Printer, Card Printer, PDA, Barcode scanners- iDPRT Desktop Barcode Printer, Industrial Barcode Printer, Mobile Printer, RFID Barcode Printer, Card Printer, PDA, Barcode scanners- iDPRT