Lang

Rešenje nuklearne kiseline ispitivanja iz iDPRT

2022-11-01 11:24

Nowadays, sa stalnim širenjem kovida-19 širom svijeta, suoèenom sa objektivnim činjenicama napada na mnogim mjestima, puna nuklearna kiselina je važna, ali pred velikim osnovnim snimanjem nuklearne kiseline, kako se možete organizirati? Detektor nuklearne kiseline suočava sa teškim radnim teretom. Kako možemo praviti preciznu nuklearnu kiselinu u poslu? Koja je kompletna rešenja za otkrivanje nuklearne kiseline?

štampar

Suočavajući se sa veoma mijenjajućom epidemijskom situacijom i povećanjem zahteva i izazova za epidemijsku kontrolu i prevenciju, refinansiranom i naučnom mjerama prevencije epidemije su odbrana linija za pobedu protiv epidemije.

iDPRT i Dehong Epidemijski prevencijski centar rade zajedno kako bi kupili štampač iT888 barkoda pod iDPRT, koji se koristi za štampu etiketa nukleinskih kiselinih test cijevi i etiketa za transport pakiranje u celoj prefekturi.

Термални баркод петчер

Povjerljiva medicinska oprema za štampu može efektivno olakšati optimizaciju i poboljšanje medicinskih usluga. Na točki otkrivanja nuklearne kiseline, medicinski personel je postavio upravljanje papirom vozača štampanja IT888 štampanja, a Dehong antiepidemijski sistem direktno štampa etiketu kroz vozač štampanja. Stanovnici mogu uvesti lične informacije kako bi proizveli qr kodiranje kroz mali program unaprijed, kada se uzorak našim kodom skeniranja QR može proizvesti iz imena ličnih informacija o barkodu i postaviti ih na cijev DNK uzorka, da bi shvatili kolekciju u režiserskoj link nuklearne kiseline, informacije o otkrivanju nuklearne kiseline potrebne da proveru uzorak, kolekciju uzorka, vezu pakiranja, Prihvati vezu, test rezultat povratka povezuje dvorište.

Баркод сканер 1

iDPRT model iT888 kompaktna struktura štampanja za štampanje barkoda, lako za pokazivanje, ne okupira prostor, velika kapacija podrške multijezičkih multivektorskih font a i štampanja, puna interfejsa može da se prilagodi raznim aplikacijama, ali takođe opcionalnim Bluetooth modulom, sa Hancode može da se odštampa direktno mobilnim telefonom. Preglednik iDPRT-a može shvatiti visoke brzine i precizne štampe svakog trenutka i bilo gde, bez obzira na etiketu testnih cijevi ili etiketu prijenosa, može brzo odgovoriti na zahtev visoke toke.

Name

Kroz te slučajeve, u slučaju kompleksnog okruženja, štampar iDPRT-a može efektivno pomoći medicinskim osobljama da optimizuje i poboljša efikasnost, i smanji troškove rada u određenu mjeru, kako bi postigao efikasne, prikladne i tačne medicinske usluge za testiranje nuklearne kiseline.

Pošaljite istragu

Pošaljite istragu

    Molim vas, ispunite vaše ime, e-mail i zahtev

Desktop Barcode Printer, Industrial Barcode Printer, Mobile Printer, RFID Barcode Printer, Card Printer, PDA, Barcode scanners- iDPRT Desktop Barcode Printer, Industrial Barcode Printer, Mobile Printer, RFID Barcode Printer, Card Printer, PDA, Barcode scanners- iDPRT