Lang

Label Ribbon - CSI protiv CSO-a šta to znači?

2022-11-08 14:52

Printeri poput Zebra i TSC koriste popularni format CSO-a. To znaèi da je vaska strana tinte ribona suoèena sa izvana role. Drugi štampači poput Datamax ili Sata su uobičajeno dizajnirani suprotnim putem i koriste CSI ribone. Neki štampači će raditi sa ribbonima u CSI ili CSO formatu. (Takoðe smo pronašli načine da nahranimo skoro svaku vrpcu preko razlièitih rolera kako bi iskoristili bilo koji tip.)

CSO

Zašto je toliko važno znati kako je tvoja rebra rana? Društvo termalnog prenošenja zavisi od vaske strane štampanja koji dolazi direktno u kontaktu sa etiketom tako da kada se toplina od štampanja primjenjuje na leđa ribona, prenosi sliku na etiketu. Ako nemate pravu (lice) stranu ribona koja sastaje lice etikete, neæete dobiti sliku i vaskano mastilo može oštetiti vašu otisak.

Ovde je Neat Trick: Ako ne znate na koji način je vaša štampa obučena, postoji lak test koji možete uraditi. Jednostavno uzmite komad viskijske trake i primijenite ga na spoljašnju vrpcu. Kada skinete traku, tražite mastilo da se skine sa njim. Ako ne ispadne sa trakom, probaj drugu stranu ribona. Malo bi trebalo da iskljuèi: imate CSI ribon. Strana ribona koja ne izlazi sa trakom se zove nositelj ili film podrška.

Što se tiče naših štampača iDPRT-a: naši štampači za desktop koriste režim CSO-a; naši industrijski štampači koriste ribbon način i CSO-a i CSI-a. iDPRT održava široku bazu podataka specifikacija za termalni prenos štampača i pomoæi æe vam izabrati desnu formulu i desnu formu. Čak i ako ti treba pomoć da instaliraš svoj termalni transfer ribon, samo kontaktiraj sa nama!

▼ff7ff▼

▼ff8ff▼

▼ff9ff▼

Pošaljite istragu

Pošaljite istragu

    Molim vas, ispunite vaše ime, e-mail i zahtev

Desktop Barcode Printer, Industrial Barcode Printer, Mobile Printer, RFID Barcode Printer, Card Printer, PDA, Barcode scanners- iDPRT Desktop Barcode Printer, Industrial Barcode Printer, Mobile Printer, RFID Barcode Printer, Card Printer, PDA, Barcode scanners- iDPRT