Lang

Kako izabrati odgovarajući domaći štampar

2022-11-11 14:02

Sa utjecajem globalne žudne epidemije, broj učenja na internetu povećao se, brzo stimulirajući zahtev za domaćim tiskarima. Mnogi roditelji će pitati kakvi će kućni otisci biti odgovarajući.

Prema podacima istraživanja tržišta IDC 2021. godine, prodaja tržišta štampača Kine dostiže 18,452 miliona jedinica, sa tržišnom skalom od 35,21 milijardi yuana, uključujući 3,38 milijardi yuana za domaće štampače. Još uvek postoji mesta za povećanje stope ulaska u kineski tiskar. Uz povećanje domaćih znakova i trend inovacije opreme, budući tržište domaćih štampača će održati visok rast.

Trenutno, glavni domaćinski uređaji za štampu A4 na kraju potrošača mogu se podijeliti na četiri vrste: inkjet, laser, termalni transfer i direktna termalna.

Za poslednje godine, zahvaljujući tehnološkim prekršajama i smanjim troškovima proizvodnje, primjena tehnologije za tiskanje termalnih prenosa postala je veća i veća, i brzo se preselila na tržište domaćine.

mali domaći štampar

Za trenutno okruženje, svakodnevna kancelarija sve više zavisi od pametnih uređaja. Sa brzom unapređenjem oblačnih usluga i interneta stvari, štampači su bliže povezani sa PC, pametnim i drugim uređajima. Tržišni zahtev za prenosive štampače je jak, a korištenje štampača više nije ograničeno na kancelarije. Možete štampati dokumente bilo kad i bilo gde u autu, metrou, kuæi ili èak na putovanju.

home printer

Prema podacima o istraživanju, proporcija potrošača koji kupuju direktne termalne i termalne prenose u proteklih tri godine je blizu 30%, a stopa kupovine štampača matičnih aviona u proteklih tri godine se smanjila za više od 20%. To je povezano sa činjenicom da tiskari termalne transfere ne trebaju dodati tekuću tintu, toner i druge potrebne stvari, koje izbjegavaju nedostatak tradicionalnih štampača matičnih letova poput curenja tinte i zagađenja prašine laserskog štampa, i smanjuju kasne troškove održavanja, tako da mogu brzo zauzeti tržište korisnika domaćine.

Evo nekoliko poena kada birate domaći štampar. 1) Odgovornost: Povećanje novih domaćih znakova promoviralo je povećanje mnogih novih domaćih štampača i ostvarila diferencijaciju u tehničkoj inovaciji i sadržaju APP-a, koje ne šalju strani štampači. 2) Stabilitet: Zahtjev za visokofrekvencijski otisak koji se predstavlja učenjem domaćih učenja i rad ureda je važan indikator za testiranje stabilnosti štampača. Nema potrebe za održavanjem, samo instalirajte jednostavne čvrste kartridže od tinte, a tehnologija za prenošenje termalne tehnologije je sigurno prvi izbor. 3) Pristupnost: štampači su precizni instrumenti. Većina porodica nedostaje znanje održavanja. Jednostavni štampači su "lako koristiti" za sve. 4) Ekonomika: Uz poboljšanje razine potrošnje stanovnika, većina porodica se promijenila iz prethodne navike potrošnje da prate niske cene do potražnje punog featiranog i unapređenog visokog štampača.

А4 home printer

iDPRT Budući 800 domaćih štampača može biti vrlo odgovarajući za aplikacije kuće i ureda sa sljedećim karakteristikama:

Bežični štampanje: iDPRT A4 termalni štampar vam pomaže da shvatite bezbjedno štampanje kako bi ispunili različite potrebe štampanja za vaš rad i svakodnevni život! Samo poveži svoj štampar papira A4 sa aplikacijom "HerePrint" preko Wi-Fi ili hot spot, i možete pustiti štampar u svojoj kući ili kancelariji da štampaju datoteke. U isto vreme, u slučaju bez mreže, možete takođe napraviti žičnu vezu sa svojim laptopom preko pruženog USB kabla (potrebna vanjska struja). Manje od tradicionalnih domaćih štampača.

Brzo štampanje: sa visokom brzinom štampanja od 4 IPS (in č u sekundi), naš štampar papira A4 može štampati papir A4 (8,27 × 11,69 inč) za 3 sekunde, 2-3 puta brže od tradicionalnih štampača. Kapacitet papira od 100 listova izbjegava probleme često zamjene. Novinari će biti automatski odmah odsekani kad se uključi, ne moraš predugovati unaprijed. Jer ono što brzo radi bolje se uklapa u vaš zauzeti život, da li ste na putu ili u žurbi, novinar A4 dobija štampu na profesionalnoj brzini. Napomena: potrebna je specijalna odgovarajuća termalna papira A4, koju možete kupiti kroz ASIN: B0B4B5Z3VV.

Termalna tehnologija štampanja: U usporedbi sa tradicionalnim laserskim štampačima i štampačima inketa, mobilni štampač iDPRT za vozila sa nulom tintom i nulom tonerom ne moraš više brinuti o zagađenju prašine i često zagajanju problema. Termalna tehnologija štampanja čini štampač A4 prijateljski za planetu i buduće generacije, bolju okolinu, sutra bolje.

Pošaljite istragu

Pošaljite istragu

    Molim vas, ispunite vaše ime, e-mail i zahtev

Desktop Barcode Printer, Industrial Barcode Printer, Mobile Printer, RFID Barcode Printer, Card Printer, PDA, Barcode scanners- iDPRT Desktop Barcode Printer, Industrial Barcode Printer, Mobile Printer, RFID Barcode Printer, Card Printer, PDA, Barcode scanners- iDPRT