Lang

iDPRT SP410 Termalni pregled štampanja etikete za brod tehničkih zidova

2021-05-21 00:00

Ako odete na brodske nosače poput USPS, FedEx ili UPS na brodske elemente, možete vidjeti da svi koriste termalni štampar za štampu i priključiti etikete na vaše pakete. Za razliku od tinte ili laserskih štampača, termalni štampar koristi toplinu da proizvodi sliku na papiru i dokazuje se da je efikasniji i ekonomski. Provjeravamo pištolj iDPRT SP410 termalne etikete u ovom pregledu.

Otkrivanje: primili smo proizvod za pregled, ali proveli smo vreme da ga testiramo kako bi bili sigurni da je pregled iskren i nepristrasan.

Unboxing & amp; Testiranje

Features & A Performacija

Proces postavljanja ćišćaka iDPRT SP410 traje samo 2 minuta. Upravo koristim USB-B na kabl USB-A da povežem štampač sa vašim kompjuterom, priključim električnu kablu, skinem i instaliram vozača štampača sa njegove zvanične stranice, i spreman je da se koristi. Dobro rade sa Windows i macOS-om.

iDPRT-SP410-1.jpeg

Oèigledna prednost ovog štampaèa je da ne zahteva mastilo, toner ili ribon. To znači da ne morate potrošiti novac na skup štampač, tint i čak papir. Ako koristite UPS kao svoj brodski nosač, možete naručiti slobodne termalne etikete od njih i to je sve što treba da koristite štampar. Bez trošenja na zalihe, mali biznismi mogu spasiti mnogo novca. Osim toga, troškovi održavanja se značajno smanjuju jer postoje manje pokretnih dijelova od drugih vrsta štampara. To ne zahteva rutinsko održavanje i mnogo je izdržljivije i pouzdanije. Džejms i razbijanja se nisu dogodili tokom mog testa.

iDPRT-SP410-2.jpeg

Još jedna korist je povećana brzina štampa. To bi vas spasilo mnogo vremena kada štampate višestruke etikete na masu. Brzina štampanja ove mašine je do 6 linija u sekundi i osećam se kao da se etikete samo izvlače iz štampara.

iDPRT-SP410-3.jpeg

Možete dobiti standardne etikete 4″x6″ sa ovim štampačom. Posebno, ona podržava širokost od 2″-4.25″ i dužinu od 1″-11.81″. Prije uključenja etiketa, morate otvoriti vrhunski pokrivač i odgovarajući prilagoditi vodiče papira. Radi sa obojicom fan-fold i roll etiketama, ali trebaš dobiti drža ča da zadrži etikete. Etiketa bi trebala da se suoči sa sobom kada se ukljuèi u štampar.


Ovaj članak je izveden iz članaka za pregled na web stranici Nerd Techy.

Pošaljite istragu

Pošaljite istragu

    Molim vas, ispunite vaše ime, e-mail i zahtev

Desktop Barcode Printer, Industrial Barcode Printer, Mobile Printer, RFID Barcode Printer, Card Printer, PDA, Barcode scanners- iDPRT Desktop Barcode Printer, Industrial Barcode Printer, Mobile Printer, RFID Barcode Printer, Card Printer, PDA, Barcode scanners- iDPRT