Lang

iDPRT SP410 Termalni pregled štampaèke etikete od strane NerdyTech

2021-04-29 00:00

1.jpg


2.png

Ako ponekad pošaljete paket, ispunjavanje čudnog skliza brodova nije previše problema. Napiši ga ili otpisuješ jednog i snimaš ga na paket. Ali ovaj ad-hoc metod označavanja brodova ne može raditi na skali. Usporava vas, a zapisane etikete posebno ne oduševljaju gomilu profesionalizma. Dobar štampar kvalitete može da vam sačuva vrijeme i novac, i da proizvede bolji pogled na mušterije i partnere.

Ali šta taèno èini štampaè za pošiljke vrijednom vlasništva? U mnogim poštovanjima ovisi o tome šta pokušavaš postići. Na primer, pošaljete puno poštara ili brošura sa veličinom koverte. U tom slučaju, mali štampar za poštanske etikete će biti vaš najbolji oklad. Ova vrsta etikete je idealna za male etikete sa prisluškivanom podrškom. Međutim, za etikete pošiljke, trebaće vam veći štampar koji je sposoban za rukovanje većim etiketama. Na kraju svega, vi ćete biti štampani šifre i druge detaljne informacije zajedno sa jednostavnom adresom.

Danas æemo pregledati iDPRT SP410 termalne etikete za brod. Kao što se zove, ovo je termalni štampar koji ne zahteva mastilo. Može prihvatiti najobičniji papir za pošiljke i kompatibilan sa skoro svakim kompjuterskim sistemom. Ali da li radi u praksi kao i u teoriji? Da bismo saznali, moramo da pogledamo svaki aspekt ovog štampača. Počećemo sa fizičkim dizajnom i kako se postavlja i povezuje. Sledeće ćemo razgovarati o štampanju i sve ostalo što trebate znati. Kada dobijemo potpunu sliku, biæemo spremni da donesemo presudu. Poènimo!

3.jpg








Prva stvar koju æete primetiti o tome. iDPRT SP410 Thermal Shipping Label Printer  U širokoj 10,91 inča, 6,18 debeli, i 6,38 duboko, to je daleko plakanje od vašeg tipičnog štampača. Ne samo to, ali teži samo 3,78 funti. Ovaj kompaktni dizajn čini SP410 velikim izborom za prijenosne aplikacije. Na primer, ako želite odvesti laptop u prodavnicu UPS-a i štampati etikete tamo, možete.

Kuæa je plastièna ugljena siva ABS plastika, sa krajem matte koji neće privući otiske prstiju. Napravljene su prednje i stražnje panele od crne plastike koje će privući neke otiske. Ipak je prilično lako biti čist. Izgleda je uglavnom jasno, sa malo dekoracije. Izuzev ovoga je beli iDPRT logo, koji se štampa u gornjem levom uglu. Èak i to je potcenjeno, i nije previše veliko.

4.jpg

Veæina operacije je obavljena iz vašeg kompjutera. Međutim, postoji nekoliko fizičkih kontrola na SP410-u koji vrijedi primetiti. Prvi je dugme za hranu na vrhu. Iz razloga koje ćemo objasniti kasnije, rijetko treba da koristiš ovo. Međutim, može biti od koristi za popravljanje etiketa ako nisu savršeno povezani. To se primarno koristi za hraniti polu etikete i etikete smeća od početka role.

Na obje strane kuće, videæete par plavih komadiæa. Ovo se može predati napred da oslobodi vrh mašine. Otvoriće se s leđa, ostavljajući široko otvaranje ispred. Otvaranje štampača lako je početi hraniti novu etiketu, kao i za uklanjanje svega što je zaglavljeno. To je takođe važno za čišćenje. Glave štampanja će biti prljave od vremena do vremena, i zahtevat će čišćenje. Da biste to uradili, jednostavno koristite pamuk ili odjeću sa nekim trljanjem alkohola. Glave su baš blizu prednjeg stana, tako da su veoma lako doći do otvorenog štampara.

5.jpg

Ako čišćenje vaših glava štampača zvuči kao bol, to je zapravo korist. Razlog zbog kojeg se glave moraju očistiti je da je ovo termalni štampar, a ne tradicionalni štampar masti. Kao rezultat toga, nikada nećete morati brinuti za curenje ili zamjenu istekljivih kartridža za mastilo. Osim toga, sama glava otisaka je izuzetno izdržljiva. Cijena je da štampa do 160.000 standardnih etiketa, što više nego što vam daje vrijednost novca.

Pozadnja kuća SP410 je jedina USB luka za povezanje sa vašim kompjuterom ili Mac. Zakljuè je ukljuèen u komplet, pa imaš sve što treba da počneš da štampaš, osim samih etiketa.

Povezivanje iDPRT SP410 je jednostavno i jednostavno. Uključite ga u kompjuter sa USB kablom. To je bukvalno sve što postoji u njemu. Nema odvojenog kabela podataka, nema odvojenog kabela energije, nema adaptera blokova. USB kabel snabdeva energiju i povezanost podataka koju trebate da štampate sve etikete. Ovo čini cijeli sistem izuzetno prijenosnim. Nije samo mali štampar, ali ne moraš nositi gomilu dodatnih smeća samo da bi to uspelo.

6.jpg

Kad smo kod SP410-a, trebaće vam kompjuter da biste štampali sve. Srećom, to je kompatibilno sa svakim kompjuterom iz poslednje dve decenije. Radi sa Windows mašinama iz Windows XP napred, kao i većina MacOS i Linux izgradi. To je rekla, ovo nije štampar za uključenje i igranje. Ako pokušate da koristite standardni vozači vašeg sistema, šanse su da se ništa ne dogodi ili dobijete loše rezultate. Umjesto toga, idite na sajt iDPRT-a i skinite zvanične vozače. Ovo vam neæe dopustiti da dobro koristite štampar. Takođe će biti sigurno da dobijete najnoviju verziju vozača za apsolutno najbolje izvedbe.

Iz kutije možete štampati etikete iz većine online usluga. SP410 je kompatibilna sa raznim popularnim online kupovinskim platformama. Među ostalima, to uključuje eBay, Amazon, PayPal, Shopify, Etsy i čak Stamps.com. To čini bezbolnim da štampate etikete direktno iz bilo koje usluge koje već koristite. Ne morate gubiti vrijeme za skidanje PDF-a, ili preobraćanje datoteka iz jednog formata na drugo. Kada se pravi vozači instaliraju, sve radi. Bilo da ste mali poslovni vlasnik ili glavni skladište operator, moći ćete brzo i bez snage otići.

7.jpg

Ako stvarate vlastite etikete u kući, možete koristiti softver za editiranje etiketa Bartendera. Ova slobodna aplikacija za stvaranje etiketa uključuje se sa štampačom, i je relativno lako upotrebiti. Nema sva zvona i zviždanja koju biste očekivali od plaćenog program a. Ali s obzirom na to da je slobodna bonus a, dobro funkcioniše.

Središte SP410-ove USB povezanosti je da se može povezati samo s a jednom kompjuterom u jednom trenutku. Sa mrežnim štampačem, možete da štampate iz višestrukih kompjutera koliko je potrebno. U tom slučaju... Canon TR7020  je čvrsta opcija. Efikasan laserski štampar koji dobro radi sa malim i velikim mrežama. To kaže, moraæete koristiti obiène etikete mastila, a ne termalne etikete.

SP410 štampač je kompatibilan sa većinom običnih termalnih etiketa. To je navedeno kao "4 x 6" štampač, ali to je samo teška procjena. Zapravo, može da ubrza udovice između 2 i 4 cm i dužine između 1 i 11,81 cm. To znaèi da možete da štampate samo o bilo kojoj vrsti etikete koju možete zamisliti. 4" x 6" je samo početak onoga što možete proizvesti. Možete da štampate sve od malih poštara koverta na velike etikete UPS za prekinute pakete. To čini štampač izuzetno versatilnim, dovoljno da ispuni potrebe skoro svake kompanije.

8.jpg

To je rekla, postoji jedna značajna ograničenja na koju bi trebao biti svjestan. Istina je da je SP410 kompatibilna sa većinom etiketa. Međutim, sama štampar ne dolazi sa nekim vrstom hoppera ili rolera. To je samo goli štampar. To čini vrlo prijenosnom, ali to znači da nema posebnog izvora papira. Ako koristite etikete za obožavatelje, možete ih staviti na svoj stol iza štampara. Ali ako koristite rolne etikete, moraćete kupiti trećeg hopera od kojeg ćete ih nahraniti.

Društvo je brzo i efikasno, a etikete se stalno hrane. Upravo koliko etiketa u minuti možete otisati zavisi od veličine. Manje etikete su očigledno mnogo brže za štampu. Ipak, čak i sa veoma velikim etiketama, lako možete da štampate deset ili više za minut. Ova efikasnost je zahvaljujući dio automatskog otkrivanja etiketa SP410-a. Ova tehnologija koristi mali senzor da otkrije ivice individualnih etiketa. Kada stigne rub, etiketa će automatski prestati hraniti. To smanjuje incident pogrešnih etiketa i drži proces štampanja glatko.

Za drugu vrstu štampanja, uzmite u obzir Proizvođač etiketa. Ovi kompaktni, rukovni štampači su takođe termalni, tako da ne zahtevaju nikakvu tintu. Oni nisu dobri za pošiljku, ali su dobri za etiketiranje mrežnih luka, kablova i čak i stare školske fajlove.

9.jpg

Dakle, je li to... iDPRT SP410 Thermal Shipping Label Printer  vredi vaše investicije? Za većinu malih i srednjih poslova, odgovor će biti da. Za jednu stvar, lako je koristiti. Bez kartica za tinte za brigu, morate samo da držite neke etikete na ruci. Za drugu stvar, to je prenosivo. Sa kompaktnom veličinom i jednostavnom USB vezom, lako je nositi bilo gde.

Nije savršeno. Ali nedostatak hopper a je nuspojava malog veličine. Ako želite hopper, trebaće vam veći, stanični štampar. Osim toga, SP410 je kompatibilna sa svakim kompjuterom i najvećim online prodavnim platformama. To je veoma lako za svakoga da se integriše u njihov postojeći setup. Sve u svemu, ovo je jedan od boljih otiskača na tržištu.

Ovaj članak je izveden iz članaka za pregled na web stranici Nerd Techy.

Pošaljite istragu

Pošaljite istragu

    Molim vas, ispunite vaše ime, e-mail i zahtev

Desktop Barcode Printer, Industrial Barcode Printer, Mobile Printer, RFID Barcode Printer, Card Printer, PDA, Barcode scanners- iDPRT Desktop Barcode Printer, Industrial Barcode Printer, Mobile Printer, RFID Barcode Printer, Card Printer, PDA, Barcode scanners- iDPRT