Lang

2019 iDPRT Kongres elektronske tehnologije

2020-02-09 00:00

2019 iDPRT Kongres elektronske tehnologije

22. maj, održan u Šangaju

 

3.jpg

Kao poduzetnik entuzijazma u termalnoj tiskovnoj industriji godinama, iDPRT se pridržava svojoj profesionalnoj tehnologiji i usluga od početka. pružite odlične rešenja štampa korisnicima da bi shvatili korporativnu viziju " Neka svi vide šta misle.

4.jpg

Konferencija je okupila mnoge medije i distribucije da bi iskusila informacionu međupovezanost u Internetu stvari era, i predstavila nam je gozbu inovativne tehnologije na tiskanju.

5.jpg

6.jpg

Na konferenciji g. Lin Jinyi, generalni menadžer Xiamen Hanin Electronic Technology Co., Ltd., izjavio je da je od njegovog uspostavljanja nastavljivo rastao učinkovitost Hanyin u Kini i međunarodnim tržištima, proizvodi su prošli u sve aspekte ljudi ' Životi. Tokom prošle fiskalne godine 2018, poslovanje Hanin a održalo je stabilni rast od 39% u usporedbi sa prethodnom godinom, sa proizvodima izvezenim u više od 60 zemalja. Ne samo da Hanin Label Printers ima najveću pošiljku u domaćem logističkom polju, nego i osnovnu pošiljku Xiamen iDPRT Technology Co., Ltd., poduzetnika Hanin a, rankuje prvi na svetu 2018. godine.

7.jpg

Hanin je uvek koncentrisan na podatke za štampanje, ima 200+ članova u istraživanju i istraživanju. Tim D, dobio je više od 100+ patenta za izum, ponavljajući ispunjavanje praznina u industriji, stalno donosi iznenađenja korisnicima. Neka svaki posao, svaka porodica vide šta misle.

8.jpg

Na ovoj konferenciji, Hanin je prvi put pustio reklamne, industrijske i domaćine proizvode. Više od 20 novih proizvoda na tri polja, zadovolji korisnike industrijskog proizvodnja, medicinskog tretmana, različite potrebe u pogledu putovanja kućama,

Donesi više mudrosti ljudima ' rad i život.

9.jpg

10.jpeg

11.poklon

12.poklon

13.poklon

14.poklon

15.poklona

Osim toga, po prvi put, Hanin je objavio svoju buduću strategiju razvoja.

Uzimajući domaćino polje kao važno područje novog razvoja, on je takođe rekao da će u budućnosti Hanin posvetiti sebe trgovini i industriji,

Tehnologijska inovacija i razvoj proizvoda u tri glavne oblasti upotrebe domaćine.

16.jpg

Da postignemo brz razvoj u mnogim poljima. Kao naglas ovog konferencije, osam oblasti izložbe, skoro 30 proizvoda i rješenja u Hanin gradu. Za prisustvo medija i distributora da interpretiraju šarm nauke i tehnologije ekskluzivan kineskom pečatu. Da.

17.poklon

18.jpg

19.jpg

20.jpg

21.jpg

Više od 100 dilera iz cijelog svijeta prisustvovali su dilerima ' sastanak popodne.

22.jpg

G. Lin Jinyi, generalni menadžer Hanina, rekao je: Hanin će podržati " Kina' Nezavisna nauka i tehnologija, glavna tehnologija + međunarodna vizija i rasporeda " Strategija za razvoj, potrebno je da se napore za primjenu tehnoloških inovacija na proizvode i rješenja. Mi ćemo se osnovati na Kini, pogledati svet i pozitivno izvesti međunarodno tržište.

23.jpg

Početnik generalnog menadžera Ren Xiaowei, izražavajući svoju potvrdu i zahvaljujući dilerima širom sveta, takođe ukazuje na to da kineski pečat može brzo rasti u proteklih deset godina. Svi distributori su neophodni za svoj težak rad i jaku podršku.

U budućnosti, nadamo se da ćemo nastaviti raditi ruku u ruku sa našim distributorima.

Teško se trudi ostvariti nove strateške ciljeve.

24.jpg

Tada su u predivnom segmentu radionice zvaničnici na visokom nivou obje strane razgovarali o tema " kako postići odličnost u kulturi Hanina " . Iz tržišta, tehnologije proizvoda i drugih aspekta duboke analize budućeg razvoja Hanina. Sjajna diskusija na internetu osvojila je jednoglasnu pohvalu.

25.jpg

Osim toga, predstavljeni su i odlični distributori Hanina na sastanku.

Dijeljenje godina prodajenog iskustva i postignuća.

Za prisustvo distribuitora doneo je sastanak sa punim znanjem.


Pošaljite istragu

Pošaljite istragu

    Molim vas, ispunite vaše ime, e-mail i zahtev

Desktop Barcode Printer, Industrial Barcode Printer, Mobile Printer, RFID Barcode Printer, Card Printer, PDA, Barcode scanners- iDPRT Desktop Barcode Printer, Industrial Barcode Printer, Mobile Printer, RFID Barcode Printer, Card Printer, PDA, Barcode scanners- iDPRT