Lang

iDPRT skladište, logičko i ekspresno rješenje

2022-08-27 16:38

Danas, s povećanjem životne streaming, kupovine zajedničke grupe i socijalne e-trgovine, serija komercijalnih proizvoda koje je razvila iDPRT promovirala koordinirani razvoj poljoprivreda, industrije, usluga i drugih industrija sa digitalnom ekonomijom, i promovirala široku primjenu digitalne tehnologije u proizvodnji, proizvodnji, lancu opskrbe, upravljanju i drugim poljima, Povećavaju oslobađanje digitalne ekonomije efikasnosti inovacija.

skladište

Svakog dana, više od 200 miliona izražavaju pakete koji trče na putevima u Kini, što znači da je potrebno najmanje 200 miliona etiketa brodova. Sve te etikete su bile štampljene od strane štampača brodskih etiketa ili industrijskog štampača barkoda i skenirani od strane skenera barkoda.

Написател за кораби

iDPRT pruža štampače etikete i služio je mnogo kompanija da podrži njihovu logistiku i ekspresni biznis. 4x6 inča, 4 inča, 3 inča i 2 inča termalne štampe su dostupne za štampu različitih veličina etiketa, a s niskim bukama i visokobrzom otiskom se primjenjuje na logistiku, maloprodajnu, skladište, e-trgovinu. itd.

Serija štampaèa

Name

Serija iDPRT-a skeniranja barkoda je na istom nivou velikih igrača poput Zebra, Newland, itd., sa trendnom → elegantnom dizajnom, savršenom skeniranjem performansijom i trajanjem vodećeg klase.

Imamo različite skenere barkoda uključujući rukovanje, stanice, prijenosne i ugrađene za izbor. Normalno, najčešći skeneri koje smo vidjeli mnogo su skeneri za 2-D ručnih barkoda koji su takođe široko korišteni u upravljanju skladištem.

Deklariziraju visoko iskrivljene barkode

Industrijski štampar Barcode

IDPRT industrijski barkodni štampar uključuje 4 inča, 4 inča sa RFID-om i 6 inča industrijski barkodni štampar.

Nezavisno razvijen štampač barkoda iX4P je specijalizovan za visoku brzinu, jasno i inteligentno štampanje, a industrijski štampač barkoda štampa barkoda brzinom od 12 ips, kako bi postigao kvalitativni skok u proizvodnju kapaciteta.

Industrijski štampar

Tim iDPRT sa bogatim iskustvom može vam pomoći da rastete. I dobrodošli ste da podijelite vaša pitanja i briga sa nama, mi smo stručnjak za pružanje upravljanja skladištom, logistikom i izražavanje rješenja za vas da bolje vodite posao!

Pošaljite istragu

Pošaljite istragu

    Molim vas, ispunite vaše ime, e-mail i zahtev

Desktop Barcode Printer, Industrial Barcode Printer, Mobile Printer, RFID Barcode Printer, Card Printer, PDA, Barcode scanners- iDPRT Desktop Barcode Printer, Industrial Barcode Printer, Mobile Printer, RFID Barcode Printer, Card Printer, PDA, Barcode scanners- iDPRT