Lang

Aplikacija proizvoda iDPRT u industriji hvatanja

2022-08-25 11:43

U poslednjih decenija, industrija hrane u Kini održala je veoma brzu brzinu razvoja. Trenutno je razvoj industrije potroša ča ušao u novu fazu diversifikacije investicijskih subjekta, diversifikacije poslovnih oblika, režima lanca operacije i industrijalizacije industrijskog razvoja. industrija ima jak razvoj. Zajedno sa popularizacijom i primjenom internetske tehnologije, pojavljivanjem otpuštanja, razvojom O2O-a i prijedlogom pametne hrane, razvoj cijele industrije hrane postaje bolji i bolji. U isto vreme, takođe predstavlja veće zahteve i veće izazove različitim aparatnim opremom za hranu.

Pametno hvatanje

Svaki restoran, od prednjeg stola do zadnje kuhinje, može biti koordiniran i vrlo efikasan sistem. Ako u cijeloj operaciji postoji mala greška, lako je štampati nestalo ili pogrešno naređenje, što će dovesti do kašnjenja, omisije ili pogrešnog reda jela naređenih mušterijama, što će vjerojatno izazvati nepotrebne spore, smanjiti zadovoljstvo mušterija, a potroša či će ispitati uslugu i reputaciju restorana, na taj način, restoran može izgubiti veliki broj takvih mušterija. U is to vreme, zbog velikog broja ljudi u potroša čkoj industriji, i često povratak i dodatak jela, veoma je važno suočiti se sa tim situacijama i rešiti se.

U usporedbi sa prednjem stolom, stražnja kuhinja je mnogo gore. Postoji mnogo problema poput vode, parne, naftne fume i visoke temperature; Voda ili nafta često pada na štampač; Okruženje je buka, a greška štampara je teško pronaći u vremenu. Sada, iDPRT je specijalno proizveo štampar prijema SP900 POS kako bi rešio iznad problema. SP900 kuhinjski štampar može efektivno sprijeèiti vodu i naftnu fumu da uðe unutar mašinskog tela. Glavni odbor pokreta zaštićen je izolacijskom obuku bez vlage, a specijalni interfejs je zaštićen kako bi se spriječio da štampar ne funkcioniše zbog invazije naftne fume i nepoznatih organisma. Unikatna greška USB interfejsa za ponovno pisanje tehnologije može efikasno spriječiti gubitak naređenja, a takođe ima funkciju zvuka i svjetlosnog alarma. To je jedini izbor za odvojeno štampanje naređenja kuhinje.

Принтер за POS прицепа

SP900 POS prijemni štampar je brojanje i izdavanje karta za visoke funkcije, koja zamjenjuje rukopis, smanjuje greške rukopisa, i može efikasno i precizno zabilježiti preferencije klijenata i poboljšati zadovoljstvo klijenata. Družilac ima fleksibilne module štampanja, prilagođene module štampanja prema potrebama klijenta i čisto upravljanje kablovima. Lakše naređuju ljude samo jednom mašinom.

skener barkoda za rukovanje

Kao važan terminal cijele hraniteljske službe, novac je neophodan kao jedan od važnih nosioca kontrole. iDPRT HN-3308SR skener barkoda ima visoke funkcije punu tehnologiju nezavisnog hardwarea za dekodiranje, savršenu dubinu skeniranja i odgovara za različite razdaljine čitanja; Milijuni piksela mogu lako pročitati zamrljene i prljave barkode sa visokom gustošću i niskom kontrastom; Veoma integrisan strukturni dizajn, 1,5 metara nedostatak, održiv. Potpuno kompatibilno sa različitim sistemima, samo prikaži i igraj.

Pošaljite istragu

Pošaljite istragu

    Molim vas, ispunite vaše ime, e-mail i zahtev

Desktop Barcode Printer, Industrial Barcode Printer, Mobile Printer, RFID Barcode Printer, Card Printer, PDA, Barcode scanners- iDPRT Desktop Barcode Printer, Industrial Barcode Printer, Mobile Printer, RFID Barcode Printer, Card Printer, PDA, Barcode scanners- iDPRT