Lang

Najbolji mali štampači etiketa za mali poduzetnici 2024. godine

2024-10-10 17:00

Mali štampar barkoda je kompaktni, lakši uređaj savršen za etikete štampanja barkoda, oznake proizvoda, etikete cena i više. U usporedbi sa zajedničkim štampačima barkoda od 4 in ča, ovi manji štampači su lakši da se obrađuju i dođu na desktop, portabilne, ili wireless verzije, odgovarajuće za efikasne, fleksibilne štampe u čvrstim prostorima.

aplikacije malih štampača barkoda.png

Features of Small Barcode Printers

1. Lako za mesto i povezanje

Mogu ih staviti na brojeve, desktope ili druge ograničene prostore, dobro odgovarajuće za trgovine, urede, male skladište i okolinu za hranu. Mali štampar za etiketu barkoda obično podržava povezanost USB, Bluetooth ili Wi-Fi, omogućavajući lako integraciju sa različitim uređajima kao što su kompjuteri, tablete ili POS sistemi, i osiguravajući jednostavnu operaciju.

2. Termalna tehnologija štampanja

Većina malih štampača barkoda koristi termalnu tehnologiju štampanja, koja smanjuje potrebu za tintom ili tonerom, što rezultira manjim operativnim troškovima. To ih čini idealnim za kratkoročni ili nakon zahteva otisak etiketa, kao što su etikete isporuke, etikete adrese, etikete logo i znakove cijene.

3. Srednja brzina otisaka i rezolucija

Uprkos njihovoj kompaktnoj veličini, mali štampači barkoda nude odgovarajuću brzinu štampanja i jasnu rezoluciju kako bi ispunili potrebe štampanja barkoda malih i srednjih poduzeća.

Najbolji mali štampači etiketa za mali poduzetnici

Mali štampači barkoda su spašavanje i efikasno rešenje za štampu etiketa barkoda. IDPRT nudi različite kompaktne štampače barkoda, uključujući računalne i rukovne štampe. Oni su prijenosni, prijateljski korisnici i dostupni, čineći ih idealnim za male poslove, mobilne radne meste i svakoga ko treba brzo, lako označavanje.

Ispod je tri našeg najprodavača modela koji su zaradili veliku pohvalu od krajnjih korisnika.

1. iDPRT HM- T300 PRO Handheld Barcode Printer

iDPRT HM-T300 PRO je bežični štampar termalnog barkoda koji je prenosiv, kompaktan i izuzetno versatibilan. Idealno za osoblje koji trebaju štampati etikete barkoda na putu, smanjujući potrebu da se vrati na centralnu štampu.

iDPRT HM T300 PRO wireless thermal barcode printer.png

Sa Bluetoothom i opcionalnom Wi-Fi povezivanjem, ovaj prijenosni štampač barkoda lako se pojavljuje sa tabletama, mobilnim telefonima i PDA-ima, čineći beskorisno štampati etikete maloprodajnih policajaca, promotivne etikete u prodavnicama, ili pakovanja, etikete isporuke, i korijerni putevi direktno na sajtu u skladištima.

aplikacije iDPRT HM T300 PRO wireless barcode printer.png

2. iDPRT SP310 USB Termalni štampar etiketa

iDPRT SP310 je štampar za spašavanje desktop a, savršen za poduzeće koji traže pouzdan izvod po razumnoj ceni.

iDPRT SP310 thermal label printer.png

Ovaj USB termalni štampar je povezan sa softverom za dizajniranje etiketa Bartendera i Seagull Windows Driver, osiguravajući beznačajnu integraciju sa vašim kompjuterom za bezsnažnu postavku.

iDPRT SP310 USB termal label printer.png

SP310 je super lako uspostaviti i koristiti, uključujući otkrivanje automatskih etiketa, lako opterećenje etiketa i brzo zamijeniti glavni dizajn štampara. Bilo da ste etikete za štampu adresa, organizacijske etikete, etikete za dosije, etikete kutije ili druge slične upotrebe, iDPRT SP310 isporučuje krisp, precizne otiske svaki put.

3. iDPRT SP320 visoka brzina 3 inèa termalni štampar Barcode

iDPRT SP320 je termalni štampar koji je kompaktan, ali izgrađen za efikasnost. prilagođavajući se različitim potrebama etiketiranja u trgovinama, e-trgovini i skladištima.

idprt sp320 3 inch thermal label printer.png

Lako se povezuje putem Bluetooth ili USB-a, tako da možete brzo štampati etikete za pošiljke, kodove proizvoda, nalepke za logo, hranu i piće etikete, i etikete skladišta, bilo da ste na stolu ili na kretanju.

idprt sp320 thermal label printer.png

Sa maksimalnom brzinom štampanja od 180 mm/s i antiadhesivnom papirom funkcijom, kompaktni štampaè SP320-a pravi najveći štampaè bez hassle.

Plus, dolazi sa slobodnom programom za dizajn etiketa koja vam omogućava da stvarate obične etikete lakše, dodate linije, barkode, QR kode, grafike, ikone i više, sve u nekoliko klikova.

Заключ

Izabranje pravih malih štampača barkoda za vaš posao dolazi da razumete vaše specifične potrebe za etiketiranje i okolinu u kojoj će se koristiti štampar etiketa. Da li vam je potrebno prijenosno rješenje za dinamiène malopravne okoline, kompaktno štampanje etikete za štampu na zahtevi i etikete serije, iDPRT ima rešenje za vas.

Spreman si da poboljšaš svoju poslovnu efikasnost sa pravim malim štampačom barkoda? Kontaktirajte nas danas da nauèimo više ili tražimo demo.

Pošaljite istragu

Pošaljite istragu

    Molim vas, ispunite vaše ime, e-mail i zahtev

Desktop Barcode Printer, Industrial Barcode Printer, Mobile Printer, RFID Barcode Printer, Card Printer, PDA, Barcode scanners- iDPRT Desktop Barcode Printer, Industrial Barcode Printer, Mobile Printer, RFID Barcode Printer, Card Printer, PDA, Barcode scanners- iDPRT