Lang

Dobrodošli na iDPRT "Marvel" rođendansku zabavu

2020-02-09 00:00

Kao poduzeća koja obraća pažnju na humanističku brigu, PRT je posvećena stvaranju harmoničnog, prijateljskog i ujedinjenog radnog okruženja za zaposlenike. Stalo je do zaposlenika ' Život u svim aspektima, aktivno organizuje aktivnost osoblja, i omogućava zaposlenicima da učestvuju u svim vrstama rada u harmoničnom okruženju sa pozitivnom mentalnošću sunca.

 

Svaka četvrtina' Tema rođendanske zabave je važan deo kompanije ' briga za zaposlenike ' Životi. Na kraju svakog kvartala kompanija će okupiti zaposlenike rođene u ovom kvartalu da održe tematske rođendane za njih.

 

Drugi cetvrt 2019. je " Èudesna tema roðendanska partija održan 26. juna.

Dobrodošli u PRT 3.jpg

Prije početka rođendanske zabave, kolege koji igraju kapetana Amerika i Spider-Man su poslali pozive na rođendanske zvijezde.

Dobrodošli u PRT 4.jpg

Čim je stiglo vreme, rođendanski domaćin je došao u konferencijsku salu. Željezni èovek na kapiji je spreman da upozna našeg heroja dugog vremena u vatrenoj poziciji napada.

Dobrodošli u PRT 5.jpg.

Konferencija je spremna, puna ljubavi glavnog osobe.

Dobrodošli u PRT 6.jpg.

Od toga ' je potrebna rođendanska zabava, torta i grickalice, dve velike torte i male grickalice pune nekoliko stolova, održavaju rođendanske zvezde da jedu pun obrok! Da.

Tema Marvel Birthday Cake

Dobrodošli u PRT 7.jpg.

Dobrodošli u PRT 8.jpg

Fruiti u sezoni i Snacks svih vrsta

Dobrodošli u PRT 9.jpg

Dobrodošli u PRT 10.jpg.

Naravno, tamo ' nije nedostatak proizvoda vezanih za Marvel.


Dobrodošli u PRT 11.jpg.

Kao najpopularniji poklon rođendanske zabave, Marvel' mali proizvodi nisu lako dobiti. Ako želiš da ga uzmeš, igraj igre! Tim je podijeljen u dva tima, kapetana Amerika i Spider-Man. Sadržaj igre je odgovorna trka. Kada domaćin postavi pitanja o Marvelu, prvi odgovor uspešno će dobiti rezultat. To' opasno za pogrešne odgovore. Biće manje i manje novina ispod tvojih nogu.

Dobrodošli u PRT 12.jpg.

Kraj utakmice je naše rezanje torte. Rođendanske zvezde rođene 26. juna zajedno su rezale torte i podijelili ih našim drugim rođendanskim zvijezdama.

Dobrodošli u PRT 13.jpg.

Nakon rezanja torte, rođendanski slavnici deli grickalice i torte zajedno, i konačno dobiju poseban rođendanski poklon. Rođendanska zabava završava.

Konačno vam želim sretan rođendan!

让我们一起期待下一季的生日会吧!

Pusti ' raduje se sledeće sezone ' Rođendanska zabava.

Pošaljite istragu

Pošaljite istragu

    Molim vas, ispunite vaše ime, e-mail i zahtev

Desktop Barcode Printer, Industrial Barcode Printer, Mobile Printer, RFID Barcode Printer, Card Printer, PDA, Barcode scanners- iDPRT Desktop Barcode Printer, Industrial Barcode Printer, Mobile Printer, RFID Barcode Printer, Card Printer, PDA, Barcode scanners- iDPRT