Lang

Review of the iDPRT SP410 Label Printer

2021-06-16 00:00

1.jpg

U težini je manje od 4 funti, novi tvrditelj je stigao do tržišta termalnih tiskara.

Napravite mesta za štampar etiketa SP410!

Upoznat u Amazonu u februar 2021. godine, SP410 je ubrzo upucao u popularnost. Za samo 4 meseca, dobila je 4,6 od 5 zvezda sa preko 700 pregleda. A s a cijenom od 100 dolara (uključujući kupon), nije teško vidjeti zašto SP410 okreće glave.

Znak odgovoran za ovaj novi štampar za desktop je iDPRT.

Lokacija u Xiamenu, Kini, iDPRT ima misiju za pružanje značajnih rešenja otisaka. Oni specijalizuju proizvodnju i prodaju aplikacije za automatsku identifikaciju i kolekciju podataka (AIDC), uključujući različite štampače barkoda, skenere barkoda, RFID tehnologiju i više.

Pogledajmo bliže štampaè SP410 etiketa i vidimo kako se drži na konkurentnom termalnom tržištu.

What is the SP410?

SP410 je direktni termalni štampar. To znaèi da nije potrebno mastilo kada se štampa jer je mastila veæ ugraðena u materijal etikete. Da.

Skoro veličine kruha, njegova kompaktna veličina uzima minimalni prostor na stolovima i površinama dok još uvek održava visoke brzine otisaka. To je usporedno sa veličinom, oblikom i težinom sa štampačom Rollo, ali nosi manju cenu. Da.

The SP410 is compatible with most thermal labels and is marketed as a shipping label printer.  To je zato što je standardna veličina većine etiketa brodova 4×6, a SP410 stanuje maksimalnu širinu otisaka od 4,65 inča, èini savršen uređaj da pomogne sa pošiljkama.

Za koga je SP410?

SP410 je savršen za korisnike nivoa ulaska novih na termalno tiskanje. Njezina kontrolna ploča je jedan dugme da pomogne etiketama hrane kroz i promijeni boju da pokaže spremnost. Ovo je takođe i budžetski prijateljski štampar za one koji traže da ostanu u odgovarajućoj cennoj narukvici. To zahteva malo održavanja za održavanje i zalihe su niske troškove, na kraju štede novca korisnika.

Kao što je i ranije spomenulo, SP410 je primarno štampar brodske etikete. To čini veliku imovinu za male i umjerene veličine poduzeća koje zahtevaju manje volume etiketa, oko nekoliko stotina dnevno i do 10.000 mesečno. Da.

The SP410 can also be utilized for people mailing shipments from the comfort of their homes.  To koristi onima koji prodaju proizvode preko internetskih tržišta i kupovinskih platformi poput Etsy, eBay i Amazon FBA i koji brode sa nosačima poput FedEx, UPS i USPS. Da.

Kakve etikete?

img

SP410 je direktni termalni štampar. To znači da nema potrebne tinte ili toner a niti traži režnicu poput tehnologije termalne transfere. Maletina je već ugrađena u papir i izložena kada je u kontaktu sa zagrijanom glavom otisaka. Da.

Podržava i vrste medija koji se šire etikete od manje od 2 inča do šire od 4,65 inča. Upravnici papira mogu se prilagoditi da se uklapaju etiketama otvarajući vrhunski pokrivač štampača.& Da.

2.jpg

SP410 nema mehanizam za podršku etiketa rola, niti dolazi sa priključanjem rolnog drža ča. Jedan mora biti kupljen odvojeno za ovaj tip medija, koji dodaje ukupnoj troškovi. Ovi drža či mogu podržati jezgre role 1, ali 3" kablovi imaju mnogo veći vanjski dijamant i neće se uklopiti. Da.

SP410 štampa višestruke medijske vrste uključujući:

   Da. Da. Da. ●  Senzor

   Da. Da. Da. ●  Crni znak

   Da. Da. Da. ●  Continuous

Zajedno s etiketama za štampu, mogu se koristiti drugi aplikaciji poput štampanja barkoda. SP410 koristi softver za dizajniranje etikete BarTender Ultralite za stvaranje 1D i 2D barkoda, uključujući QR kodove za praćenje realnog vremena, i može štampati etikete kao male kao 2" široke za razne veličine.

Specijalne karakteristike SP410

Iako je usporedno sa drugim komercijalnim termalnim tiskarima na tržištu, SP410 ima neke posebne karakteristike koje mu daju rub nad konkurencijom.> Da.

Automatski ulazak papira

Većina štampara je dizajnirana da otkriju etikete kako su uključene. Međutim, prvih nekoliko etiketa su često potrošene kao što ih printer konfiguruje i premjesti u poziciju za upotrebu.& Da.

SP410 je pronašao način da ovo popravi, pa prva etiketa nikada ne gubi. Da. Da.

Koristi karakteristiku koja se zove automatski ulaz papira. Termalni štampar automatski otkriva prvu etiketu nakon inhalacije, kako bi ga kalibrirala, zatim se etiketa vratila na svoju početnu poziciju za štampanje. To znači da se svaka etiketa efikasno koristi.

Dok gubimo nekoliko etiketa ovde i možda se ne čini kao mnogo, dok se dodaju vremena. Automatična karakteristika ulaska papira spašava ne samo na otpadu nego i zalihe i novac.

Smešno hranjenje papira

Paper jams can be a huge nuisance when printing labels.  Zaustavili su proizvodnju, gubljenje vremena i resursa dok je problem rešen. Da.

SP410 je opremljen 15,5 cm (6,1 in) dugim gumenim rollerom i obučenom termalnom otiskom glavom. To čini termalni štampar izdržljivijim i sprečava papirne jamove efektivno prolazeći etikete.

Спецификације за писача

img

Compatible Platforms 

img

Jedna od velikih koristi SP410 štampača je da je izuzetno kompatibilna sa mnogim popularnim brodskim platformama, internetskim tržištima i uslugama nosača. Kada vozač bude instaliran, korisnici mogu odmah početi štampati etikete bez potrebe za preobraćanje datoteka.

Neki primjeri ove platforme uključuju:

img

Software sistemi i sistemi Interfejske

SP410 je kompatibilna sa serijom operativnih sistema. To uključuje:

   Da. Da. Da. ●  Windows 2000

   Da. Da. Da. ●  XP

3.jpg

   Da. Da. Da. ●  MacOS

   Da. Da. Da. ●  Linux

4.jpg

Što se tiče programa za dizajn etiketa, SP410 je kompatibilna sa BarTender Ultralitem. Ovaj program nudi šablone za stvaranje i prilagođenje barkoda i slika, i zahteva malo dizajniranog znanja. Da.

Za razliku od ostalih termalnih tiskara, SP410 ima jedan interfejs. Jedna USB luka koja se nalazi na pozadini štampara. While this makes for a quick and easy set up, it only allows connection to one computer at a time.  Takođe, to se ne može koristiti sa bilo kojim mobilnim uređajima ili WiFi.& Da.

img

5.jpg













7.jpg



Pošaljite istragu

Pošaljite istragu

    Molim vas, ispunite vaše ime, e-mail i zahtev

Desktop Barcode Printer, Industrial Barcode Printer, Mobile Printer, RFID Barcode Printer, Card Printer, PDA, Barcode scanners- iDPRT Desktop Barcode Printer, Industrial Barcode Printer, Mobile Printer, RFID Barcode Printer, Card Printer, PDA, Barcode scanners- iDPRT