Lang

IDPRT NOVI PRODUKT POPUTA SP450 TERMALNI tiskar etiketa

2023-02-28 09:02

ИДПРТ Термална бројка петчера има нови член - SP450

SP450 nastavlja prednost iDPRT' s Ace product SP410, i njegov novelni izgled infuzira liniju iDPRT štampača sa novim vitalnošću.

It looks small, but it works great.

iDPRT SP450 Novi štampar etikete 4x6 inča, veličina je 1/3 manja od SP410, genijalni dizajn ga čini delikatnijim i prenosivim. Izgleda kao zvučnik Bluetooth a više nego štampar, pa, trebalo bi da kažem, to je veoma interesantno.

Iako je mala, ali radi stabilno. Tijelo štampača ima odgovarajući dizajn protivnih osam kako bi se osiguralo stabilno štampanje u kontinualnom štampanju, i osiguralo glatko papir koji se suze bez pokretanja ili plivanja tijela štampača.

Rezultat štampanja èistiji

Može se koristiti u višestrukim aplikacijama. Visoka rezolucija štampanja može biti sigurna da je QR kod i bar kod na etiketi isporuke čist i da se lako pročita skener. Da. Da.

Full printing width

Podržava širinu etikete 2“ ~ 4.5” u in ču. To je više od brodske etikete. Pored 4x6 inča plovnih etiketa, takođe podržava višestruke veličine i oblike termalne etikete. Možete da štampate etiketu adrese, etiketu slučajeva skladišta ili naljepnik za skladište itd. Uživajte u etiketi DIY sa SP450.

PS: Kako da se označi? Bartender nije jedina opcija. Pokušaj dizajner iDPRT etikete! Da.

Dizajner etiketa iDPRT

Kompatibilno sa velikom e-komercijom i platforme pošiljke

Ovo je osnovna zahteva za štampanje etiketa. SP450 vam pomaže da uživate u svom soho poslu.

Jednostavno strukturu i izbegavaj pogrešnu operaciju. Da.

Potpuno, možete hraniti termalnu etiketu iz zadnjeg mesta, uopšte ne morate otvoriti vrhunski poklon. Postoji pokretni papirni vodič koji pomaže da popravi etiketu kako bi izbjegao naslov etiketa. Osim toga, postoji puna širina, pokretni i višepozicionalni senzor oznake, može pomoći kalibrirati etiketu.& Da.

Pošaljite istragu

Pošaljite istragu

    Molim vas, ispunite vaše ime, e-mail i zahtev

Desktop Barcode Printer, Industrial Barcode Printer, Mobile Printer, RFID Barcode Printer, Card Printer, PDA, Barcode scanners- iDPRT Desktop Barcode Printer, Industrial Barcode Printer, Mobile Printer, RFID Barcode Printer, Card Printer, PDA, Barcode scanners- iDPRT