Lang

иДПРТ штампачи | Сценарији логистике складиштења

2022-09-08 15:05

Skladište i logika

Logistika skladišta

Logistika skladišta je korištenje samostavljenih ili iznajmljenih skladišta, sajtova, skladišta, opterećenja i otpadnja, rukovanja i distribucija roba. Tradicionalna definicija skladišta daje se iz perspektive materijalnih rezerva. Moderno „skladište“ nije „skladište“ ili „upravljanje skladištem“ u tradicionalnom smislu, već skladište pod pozadinom ekonomske globalizacije i integracije lanca opskrbe, što je skladište u modernom logističkom sistemu.

Moderno skladište logike

Prema relevantnim statistikama kineskog tržišta, proporcija internetskih trgovinskih trgovina prekršila je 26% u 21 godina od 20% u 17 godina i prekršila će oko 30% u 22 godine u usporedbi sa prethodnom godinom. Sa novim napretkom interneta i kontinualnim aktualizacijom i ponovljanjem AI-a i velikim podacima pod novim maloprodajem, logistička industrija raste.

veliki skladište

Veliki skladište tereta postala je glavni, klasifikovana skladište postala je najvažniji deo svih logistika skladišta, a primjena mobilnih tiskara donela je veliku prikladnost pravom vremenskom biranju veze.

Prijave: Podaci su povezani sa PDA u pozadini. Nakon što PDA skenira barkode roba, zgrabi ekspresne informacije iz pozadine i prenosi podatke mobilnim štampačima za štampu kroz Bluetooth ili WiFi. I zamišlja novi štampani izraz informacija o robama, eliminišući neugodnost sortiranja roba zbog daleke udaljenosti. Zato spašavanje mnogo ljudi i materijalnih resursa i poboljšanje efikasnosti.

mobilni štampar

HM-A400:

● 2600mAH velika baterija

● 1,2 m pada otporan dizajn

● Podrška optužbi za podeljenje optužbi

● Široki ekspresni etiket štampanja aplikacije

iDPRT mobilni štampar HM-A400 efektivno rešava probleme spore efikasnosti i niske konvertacije efikasnosti u skladištu, zameni originalni industrijski štampar od 4 in ča, postiže pravo vrijeme biranja na policama, i efikasno smanjuje pritisak na radnoj klupi.

Pošaljite istragu

Pošaljite istragu

    Molim vas, ispunite vaše ime, e-mail i zahtev

Desktop Barcode Printer, Industrial Barcode Printer, Mobile Printer, RFID Barcode Printer, Card Printer, PDA, Barcode scanners- iDPRT Desktop Barcode Printer, Industrial Barcode Printer, Mobile Printer, RFID Barcode Printer, Card Printer, PDA, Barcode scanners- iDPRT