Lang

iDPRT-ova medicinska etiketa i štampači pisma optimiziraju učinkovitost zdravstvene zaštite

2023-12-26 15:12

Značka zdravstvene zaštite u bolnicama, od ureda do klinike i laboratorija je ključno za sigurnost pacijenata i operacionu efikasnost. Ove zdravstvene etikete i barkode, uključujući obične štampane zglobe, etikete recepta i etikete krvnih cijevi, su jasne, kompletne i najvažnije, lako skenirajuće. Sa mnogim veličinama i specifikacijama, štampači medicinske etikete IDPRT-a dostavljaju visoke kvalitete, odgovarajuće rešenje za etiketiranje zdravstvene zaštite za različite medicinske postavke, poput bolnica, klinike i ljekarnice.

iDPRT-ova zdravstvena rešenja

IDPRT, znak koji se približava svojim desetogodišnjim milestonom, aktivno uključuje u istraživanje, razvoj, proizvodnju i prodaju rešenja Hardware i softvera za aplikacije za automatsku identifikaciju i kolekciju podataka (AIDC). Naš raspon proizvoda je širok, uključujući različite vrste štampača barkoda, skenirača barkoda, štampača kartica, PDA i štampača barkoda RFID. Ova raznolikost u našoj liniji proizvoda pokazuje obavezu IDPRT-a za inovaciju i ispunjavanje dinamičnih potreba AIDC-e tehnologije.

iDPRT Healthcare printers.png

U zdravstvenom sektoru, IDPRT nudi impresivnu gomilu medicinskih štampača barkoda, uključujući desktop, mobilne, industrijske modele i čak i štampače RFID-a. Ovi zdravstveni otisci se koriste za rukovanje zadataka kao što su otisci ručnih bandi, etiketiranje krvnih uzorka cijevi i označavanje bolničkih imovina, poboljšanje medicinskih operacija i kontrole inventara.

iDPRT iD2X Wristband Printer

iDPRT iD2X Wristband Printer.png

iDPRT iD2X, pouzdan štampar zglobova, ponovo određuje efikasnost u bolnicama.

Ovaj kompaktni štampar od 2 inča nudi rezolucije od 203/300dpi i podržava vidljinu medija od 20 mm do 60 mm. Mašina za štampanje iD2X ručnih banda može da štampa razne šifre i QR kodove, poput običnog medicinskog barkoda 128, Data Matrix, GS1 DataBar.

iDPRT iD2X Wristband Printer štampa zglobova i etiketa krvnih cijevi.png

U mnogim bolnicama, medicinski štampar iD2X postao je ključni alat, ne samo za štampanje zglobova, već i za ključne etikete identifikacije pacijenata, etikete krvnih cijevi, etikete uzorka i etikete IV. To dostavlja stabilnu vezu kroz USB i Ethernet luke, i brzo otpisuje visoke kvalitetne medicinske etikete za identifikaciju pacijenata i precizno praćenje uzorka krvi i drugih ciljeva.

iDPRT iD4 i iT4 Series Desktop Barcode Label Printers

Serija iDPRT iD4 i iT4, kao versatilni štampači za etiketu ploča od 4 inča, su idealni za širok raspon aplikacija za etiketiranje zdravstvene zaštite. Ovi medicinski štampači koriste direktne tehnologije štampanja termalne i termalne prijenosne tehnologije i podržavaju štampanje mnogih materijala medicinskih etiketa, kao što su termalne etikete, sintetičke etikete, označene etikete i etikete PET-a.

Serija iD4 i iT4 mogu služiti kao štampači etikete ljekarnice, takođe iznimno u štampi etiketa krvnih vreća i etiketa upozorenja, i tako dalje.

iDPRT iT4R desktop RFID printer.png

Naravno, model iT4R unutar ove serije ima dodatnu sposobnost štampanja etiketa RFID. Ovo je posebno važno u bolnicama za upravljanje zalihe, opremom i imovinama. Koristenje RFID tehnologije u ovim etiketama omogućava poboljšanje praćenja i upravljanja inventorima, osiguravajući da se medicinski resursi efikasno iskoriste i lako prate.

Istraživanje slučajeva: iDPRT iT4E Barcode štampar u Singapuru Vaccination Center

Ispod slika je primjena štampača iDPRT iT4E barkoda u centru vakcinacije u Singapuru. Ovaj štampar od 4 inča termalnog prenošenja pločnog broda brzo štampa režiserske kodove za vakcinaciju COVID-19, olakšavajući brzu provjeru identifikacije i ulazak podataka za primatelje vakcine.

iDPRT iT4E Barcode Printer u Singapurskom Vaccination Center.png

iDPRT iT4E Barcode Label Printer u Singapuru Vaccination Center.png

Kada se kombiniraju s skenerima iDPRT barkoda, ovaj sistem značajno ubrzava proces identifikacije i registracije, povećava efikasnost toka radnog toka vakcinacije i doprinosi efikasnom upravljanju javnom zdravlju tokom pandemije.

Uz izvanredne medicinske štampe i napredne rešenje štampanja iDPRT-a, zdravstvene zaštite mogu očekivati bezveznu operaciju i poboljšanu kontrolu inventara, važnu za visoke kvalitetne pacijente.

Medicinski štampači iDPRT-a iznimno povećavaju operacionu efikasnost i optimizaciju upravljanja inventarijama za medicinske institucije. Izaberite rešenja iDPRT-a – gde preciznost ispunjava efikasnost.

Pošaljite istragu

Pošaljite istragu

    Molim vas, ispunite vaše ime, e-mail i zahtev

Desktop Barcode Printer, Industrial Barcode Printer, Mobile Printer, RFID Barcode Printer, Card Printer, PDA, Barcode scanners- iDPRT Desktop Barcode Printer, Industrial Barcode Printer, Mobile Printer, RFID Barcode Printer, Card Printer, PDA, Barcode scanners- iDPRT