Lang

Šta je štampar za prevoznu etiketu

2022-08-11 10:56

Danas, s razvojom e-trgovinske industrije širom sveta, više ljudi vole da kupuju online uzrok Express je efikasan i brz i ima dobre cene. While shoppers received parcels, they will always find that the parcels are pasted labels, where are those labels from?  Ovo je glavna uloga koju moramo da vas predstavimo današnjem štampaču.

Mali štampar etikete

Zapravo, možemo takođe nazvati i štampač za pošiljke kao logistički štampač ili termalni štampač, jer je potrošljiv koji smo koristili termalni papir, koji ne zahteva mastilo, ribon i karton. Otiscivatelji za prevođenje etiketa moraju samo da zagriju termalni papir kroz štampu nakon što se snabdeva struja, a to je jedan od najdostupnijih načina štampanja, posebno za ekspresnu industriju koja će svakog dana potrošiti hiljade etiketa. Logistički štampači uzimaju važnu ulogu i ekspresni paket je bliski povezan zajedno u ekspresnoj i logističkoj industriji.

Термална печатка

Otiscivači etikete brodova su štampači sa specifičnim sposobnostima za štampu etiketa koja sadrže imena, adresu, težinu, praćenje barkoda itd. Može se koristiti za kancelariju, industriju i korištenje domova. At home, it is useful for labeling file folders or bottles.  Može se koristiti za štampu poštanskih adresa ili markica.

Принтера кораба

Uključujući logistiku, trgovinu, skladište, e-trgovinu području, ako imate povezane poslove, imati štampačke etikete će mnogo pomoći u vašem poslu.

Сценарији приложенија при принтеру

iDPRT je uvek sa tobom online!

Pošaljite istragu

Pošaljite istragu

    Molim vas, ispunite vaše ime, e-mail i zahtev

Desktop Barcode Printer, Industrial Barcode Printer, Mobile Printer, RFID Barcode Printer, Card Printer, PDA, Barcode scanners- iDPRT Desktop Barcode Printer, Industrial Barcode Printer, Mobile Printer, RFID Barcode Printer, Card Printer, PDA, Barcode scanners- iDPRT