Lang

Razlika između štampaèa i laserskog štampaèa

2022-08-12 11:10

Barcode štampači su drugačiji od laserskih štampača. Najveća razlika između njih je da je laserski štampar nekakav uređaj za štampu koji kombinuje lasersku skeniranje tehnologiju sa elektronskim fotografijskim tehnologijom, dok je otisak štampača barkoda zasnovan na toplini, sa ribolom kao štampački medij (ili direktno koristi termalni papir). Sadržaj štampanja štampanja barkoda je obično identifikacija znakova, identifikacija serijskih brojeva, identifikacija pakiranja, identifikacija barkoda, etiketa odjeće itd.

Баркод принтер

Barkodni štampar je poèeo da se postepeno popularizira u svim aspektima života. Skoro sva proizvodnja jedinica je opremljena sa štampačem barkoda, koja se koristi u identifikaciji proizvoda i drugim aspektima. Većina kompanija takođe imaju skenere barkoda (tj. skenere) i kolekcionare podataka barkoda i drugu opremu vezanu za štampanje, formirajući automatski režim upravljanja barkodima u kompaniji. Uz štampu laserskih štampača, štampači barkoda takođe imaju prednosti ispod:

1. Rich application scenarios

Barkodni štampači ne mogu da se koriste samo u uredima, već i u produkcijskim linijama, prodavnicama, restoranima itd.

2. Razni mediji štampanja

Barkodni štampač nije ograničen štampanjem materijala i može štampati PET, bakrove papire, termalne etikete za sebi-adhesive papire, poliester, PVC i drugi sintetički materijali i etikete za pranje tkanine.

3. Изпечатке

Tekst i grafike koje su otišle termalnim transferom imaju neprobojni efekt, a specijalni otisak ogledala trake takođe može učiniti da su otisak proizvodi nepotrebni vodom, protivrednosti, otporni na koroziju, otporni na visoku temperaturu i tako dalje.

4. Izvrsno brzo štampanje

iDPRT iX4P 203dpi brzina štampača industrijskog barkoda ide do 12 inča sekunde.

5. Konkurentna cena

Cijene štampača na desktopu mogu definitivno biti mnogo niže od laserskih štampača u slučajevima korištenja nekih restorana.

6. Easy to save and organize

Etiketski papir je uglavnom stotine metara dugih, koji može doći do hiljada do desetine hiljada malih etiketa; Družilac etikete usvoji stalni štampni režim, što je lakše spasiti i sortirati.

Инстријер баркода дестопа

Industrijski štampar Barcode

iDPRT snabdeva štampače barkoda od nivoa ulaska na visokost 600dpi industrijskog barkoda. Svi štampači su veoma kompatibilni sa emulacijom ZPL, TSPL, DPL i EPL, posebno nakon što je Datamax-ONeil štampar pod EOL, mnogi klijenti dolaze do nas da pruže alternativne štampače da nastavi da podržavaju svoje klijente.

Pošaljite istragu

Pošaljite istragu

    Molim vas, ispunite vaše ime, e-mail i zahtev

Desktop Barcode Printer, Industrial Barcode Printer, Mobile Printer, RFID Barcode Printer, Card Printer, PDA, Barcode scanners- iDPRT Desktop Barcode Printer, Industrial Barcode Printer, Mobile Printer, RFID Barcode Printer, Card Printer, PDA, Barcode scanners- iDPRT