Lang

Stvaranje etiketa protiv prokletstva za povećanje bezbednosti hrane i poljoprivrednih proizvoda

2024-01-03 15:33

Na današnjim tržištima poljoprivreda i hrane, prisustvo lažnih proizvoda je važna zabrinutost. Uvedenje antikrivotvorenih etiketa i antikrivotvorenih etiketa pojavilo se kao učinkovito kontramenjere. Ove etikete, često uključujući protiv lažnog 2D barkoda, imaju glavnu ulogu u unapređivanju praćenosti poljoprivrednih proizvoda, tako da osiguravaju njihovu autentičnost i bezbednost.

farmski proizvodi sa antilažnim etiketama.png

Anti-counterfeit etikete Enhanced Consumer Confidence

Praćenost hrane i poljoprivrednih proizvoda je važna za povjerenje potrošača. Integracija antikrivotvorenih 2D barkoda je važna za ovaj sistem praćenja poljoprivrednih proizvoda.

plodovi proizvodi sa antilažnim etiketama.png

Ove etikete barkoda mogu biti priključene na pakiranje različitih predmeta, uključujući vodne proizvode, obrađene hrane, voće i povrće, kao i meso i drvetina. Potrošitelji da ih skeniraju kroz svoje pametne telefone i brzo pristupe sveobuhvatnim detaljima proizvoda.

Ova informacija uključuje porijeklo proizvoda, kao što je lokacija gde su odrasle ili odgajane farmarske robe, datum proizvodnje, detaljima serije i kvalitetne sertifikacije.

skenirati protiv lažnih etiketa.png

Obezbeđujući transparentni pogled na putovanje proizvoda i kvalitetu, ovi barkodi ne samo uveravaju potroša če svoje kupovine, nego i podižu dublji osjećaj povjerenja, jer se mušterija osjećaju sigurniji i obavijestili o svojim izborima kupovine.

Anti-Counterfeit Labels Strengthen Supply Chain Management

Ove antikrivotvorene etikete su korisne ne samo za potrošače, nego i za trgovače, uključujući velike supermarkete i distribucije.

Oni olakšavaju praćenje svakog proizvoda natrag do svog porekla. Kroz prokrivotvoreni 2D šifru, detaljne informacije poput vrsta usvajanja, datuma postavljanja i oplodnja, vremena žetve, uslova skladišta, logistike i datuma isteka mogu biti lako pristupljeni.

Sistem praćenja poljoprivrednih i farmarskih proizvoda ne samo potvrđuje autentičnost proizvoda, nego takođe doprinosi proizvodnji višeg kvalitetnog roba kroz metikulosno i proaktivno upravljanje.

Osim toga, u slučaju svakog kvalitetnog pitanja, ovi protiv lažnih 2D barkoda djeluju kao jedinstvena identifikacija svakog proizvoda, omogućavajući odmah identifikaciju i praćenje izvora problem a. Ova brza odgovornost je ključna za brzu rezoluciju i sprečavanje daljnjih pitanja, tako da održava visoke standarde kvalitete proizvoda i bezbednosti potrošača.

iDPRT štampači Barcode - efikasna rešenja štampanja etiketa protiv kontraferiteta

Barcode štampači su dobri alati u industriji poput poljoprivreda i hrane za stvaranje visokokvalitetnih, sigurnih antilažnih etiketa. Oni su vrijedni za svoju brzinu, kvalitetu i koštanost.

Naši štampači iDPRT barkoda koriste premijske glave otisaka i napredne tehnologije detekcije medija. Oni mogu da štampaju tekst, logos, grafike, stolove, serijske brojeve, brojeve serije, i jednodimenzionalne i dvodimenzionalne barkode na raznim materijalima etiketa.

iDPRT iT4P 4 inč visoke brzine termalne prevozne barkode.png

Za antikrivotvorenu etiketu poljoprivrednih proizvoda, iDPRT iT4P 4 inča visoko preporučuje se vrlo preporučujući tiskar termomskog prebacivanja barkoda. Ovaj štampar za šifru na desktopu je opremljen kontrolnim panelom, bojom od 3,5 inča dodirnutim LCD, i značajnom pamćenju (RAM 128MB i Flash 256MB), kombinirajući energiju s lakšom upotrebom.

IDPRT iT4P iznosi u neprestano, visokobrzo tiskanje koje ne zahteva nadzor, ideal no za proizvodnju grupe antikrivotvorenih etiketa. To stalno proizvodi oštre, dobro usklađene, protiv lažne QR kodove koje su lako pročitati i skenirati, osiguravajući visoke kvalitetne proizvode svaki put.

Osim toga, iDPRT iT4P je dizajniran sa fleksibilnošću na umu, ublažavajući lako instalaciju različitih opcionalnih pristupnika kao što su rečenici i moduli pišenja, kao i moduli Bluetooth i WiFi. To povećava njegovu efikasnost obrade etikete, dodajući svojoj versatibilnosti i čini ga jako efikasnim rješenjem za različite potrebe za štampom.

Integruvanje štampača iDPRT barkoda u lancu poljoprivredne snabdevanja je efikasan naèin za provedbu sistema praćenja proizvoda. Ovi štampači oznake iznimno proizvode visoke standarde, ispunjene i pouzdane antikrivotvorene etikete, nude značajne prednosti svima koji su uključeni u poljoprivredni sektor. Opcija za štampače iDPRT barkoda je korak ka poboljšanju sigurnosti proizvoda i poboljšanju povjerenja potroša ča.

Pošaljite istragu

Pošaljite istragu

    Molim vas, ispunite vaše ime, e-mail i zahtev

Desktop Barcode Printer, Industrial Barcode Printer, Mobile Printer, RFID Barcode Printer, Card Printer, PDA, Barcode scanners- iDPRT Desktop Barcode Printer, Industrial Barcode Printer, Mobile Printer, RFID Barcode Printer, Card Printer, PDA, Barcode scanners- iDPRT