Lang

3 Najbolji štampači brodske etikete 2024.

2024-02-03 14:50

Zašto su otisci sa etiketama tako popularni? To je jednostavno. Oni su linchpini u današnjoj e-komerciji, malopravnoj trgovini, domaćim poslovima, ekspresivnoj dostavi i korporacijskoj administraciji. Sa desnim utikačem termalne etikete, možete brzo štampati etikete isporuke, etikete logistike, etikete adrese, etikete pakiranja, zanimljive nalepke zahvalnosti u različitim oblicima, čak i obilježiti različite etikete proizvoda i markiranja.

ИДПРТ отпраћање напишатела.png

Sa toliko mogućnosti dostupnih na tržištu, odabranje najboljih štampača za pošiljke može biti neverovatan zadatak. Bilo da ste mali poslovni vlasnik, prodavač eBay, ili vlasnik kurjera kompanije, pravi termalni štampar može značajno povećati vašu poslovnu efikasnost. Danas smo uzbuđeni da podijelimo sa vama 3 najboljih štampača brodskih etiketa 2024. godine, svako pažljivo odabrano da se održi niz potreba i preferencija.

Ključne karakteristike za razmišljanje u kupovini štampača etiketa

Postoji mnogo faktora koje treba razmotriti kada birate odgovarajući štampar za isporuku.

1. Kompatibilnost: Versatilni štampar za pošiljke treba podržati i Windows i Mac, koji osigurava glatku operaciju.

Isto tako, za male poduzeće i prodavače e-komercije, termalni štampar koji se bezvezno integriše sa platformama poput Shopify, eBay i FBA je neprocenjivan. Zamislite da proširimo vaše online carstvo bez rezultata zamjene štampara – to je nivo fleksibilnosti koje osvjetljavamo!

2. Adaptabilnost etiketa: etikete brodova mogu da se razlikuju različitim veličinama i tipovima, tako da odaberite pravi termalni štampar da se uklopi na vaše veličine etikete poput 4x6 etiketa brodova i etikete, poput slomljenog papira, etiketa rola ili etikete crne oznake.

3. Poveznost: Opcije povezanosti poput standardnog USB, Bluetooth ili WiFi su značajne razmatranja.

Ako ste uključeni da redigujete i štampate etikete adrese, etikete isporuke i etikete proizvoda direktno iz vašeg telefona, optiranje za bežični termalni štampar za etikete isporuke je idealno.

Sa druge strane, za kancelarijske prednje stolove ili administrativne zadatke, standardna USB interfejsa često je dosta, pružajući jednostavnu i pouzdanu vezu.

4. Brzina štampanja: Za kurjerske kompanije i prodavače e-komercije koji moraju da štampaju stotine etiketa dnevno, brzina štampanja etiketa je kritična. Zato morate pažljivo proveriti specifikacije brzine štampanja štampača.

idprt thermal label printer.png

5. Lako korištenje: operacioni aspekti poput lakog opterećenja papirnih rola, dostupnost programa za dizajn etiketa doprinosi korisnoj prijateljskosti štampača. Najbolji štampač za pošiljku budžeta ne samo treba biti pristupljiv, nego takođe lako raditi, čineći ga dostupnim za poduzeće svih veličina.

Najbolji štampaè iDPRT-a

1. iDPRT SP410BT: Najbolji bezkablovni termalni štampar za etikete broda

idprt wireless shipping label printer.png

Zašto preporučujemo:

● Brzo štampanje: brzina do 6 IPS.

● Mobilna povezanost: lako štampanje smartphone.

● Velika vrijednost: visoka predstava na konkurentnu cenu.

Ovaj kompaktni bežični termalni štampar za pošiljke etikete, bez papirnog odjela, je idealno za nastave spašavanja. On vodi složene papirne etikete efikasno, kompatibilne sa širokim materijalima do 127mm široke etikete.

Savršeno za e-trgovinu, trgovinu, domaće poduzeće i izražavanje dostave, ovo je jedan od najboljih štampačkih etiketa u tiskanju etiketa 4x6, etikete pakiranja, etikete FBA i različitih etiketa štampanja, kompatibilne sa mnogim platformama poput Amazon, eBay, Shopify i UPS.

Njena ličnost je mobilna povezanost. iDPRT SP410BT nudi pouzdanu povezanost Bluetootha da bi pomogla u trenutnoj etiketi isporuke i otisci etikete za pakovanje modernih maloprodajnih i e-komercijalnih poduzeća. Takođe pojednostavlja proces štampanja sa svojim korisničkim programom za dizajniranje etiketa, nudi razne etikete za brzo editiranje i štampanje. Ovaj termalni štampar je najbolji izbor za svoju kombinaciju brzine, versatilnosti i lakše upotrebe, i najbolji štampar za isporuku etikete za ebay, Amazon i druge platforme.

idprt wireless shipping label printer kompatibilni sa mnogim platformama.png

Kupi iDPRT SP410BT na Amazoni odmah!

2. iDPRT SP420: Versatilni štampar etikete 4 inèa

idprt SP420 termalni štampar.png

Zašto preporučujemo:

● Veliki papirni zaliv kapaciteta: uključuje različite tipe etiketa.

● Nižan otisak glasa: funkcioniše tiho, idealno za bilo koju postavku.

● Pogrešna funkcija Reprint: osigurava taènost u svakom otisku.

idprt SP420 termalni štampar za isporuku s velikim papirnim odjelom.png

Ovaj najbolji štampar za isporuku slavi se velikim papirnim odjelom, èini je dovoljno versatilnim da se nosi sa različitim vrstama etiketa, kao što su papir za obožavanje fan-fold, termalne papirne role i papir za crne oznake.

Sa maksimalnom širinom otisaka od 108mm, njegov raspon aplikacije je impresivno širok. Isključen naprednim sistemom otkrivanja štampa, ovaj 4 inča termalni štampač točno stavlja etikete, savršen za štampu raznih veličina i oblika.

Bilo da je to 4x6 standardna etiketa isporuke, etikete proizvoda, malopravne etikete ili kreativno oblikovane naljepnice poput krugova ili ovala za pakiranje proizvoda, ovaj termalni štampar ih sve vodi lako i precizno. Njena niska buka operacija je bonus, osiguravajući mirno i bezuznemireno okruženje. SP420 je apsolutno najbolji štampar pošiljke za mali biznis i online trgovine.

Kupi iDPRT SP420 na Amazoni odmah!

3. iDPRT SP310: 3 Inch Thermal Label Printer

idprt SP310 thermal label printer.png

Zašto preporučujemo:

● Modna → Moćna: Sa maksimalnom širinom otisaka od 80 mm, ovaj termalni štampar ispunjava svakodnevne potrebe otisaka malih poslova i ureda.

● Dualna funkcionalnost: To je čudo od dva u jednom, odgovarajuće na štampi i računa i etikete.

● Korisnik-Prijatelj: Lako opterećenje etiketa i brzo zamjena dizajna za glavu štampača čini ga širom za upotrebu.

Ovaj 3 inča termalni štampar nudi stabilnu USB vezu i dvostruku funkcionalnost za prijeme i etikete. Može da štampa razne etikete i račune, poput etikete čaja, etikete za piće, etikete odjeće, etikete za cenu i račune za male poslove, trgovačke trgovine i restorane.

Ovaj kompaktni štampar je takođe dobro odgovaran za kancelarijske okruženje, rukovanje manje veličine etikete adrese, etikete pošte, etikete fajlova i etikete organizacije lako.

idprt SP310 termalni štampar sa velikim motorom.png

Plašenje velikog motor a i opreme, SP310 dostavlja izuzetno stabilno stalno štampanje. Potpuno zaključan dizajn opreme sprečava ulazak prašine, povećava trajanje.

Njegova jednostavnost sija kroz svoju lakost upotrebe, sa jednostavnim operacijama kao što je promjena glave otisaka i napunjenje papirnih rola, čineći ga korisnikom prijateljskim čak i za početnike. Osim toga, SP310 radi ekonomski, zahteva samo termalni papir za štampu.

Kupi iDPRT SP310 na Amazoni odmah!

U sažetku, iDPRT SP410BT, SP420 i SP310 predstavljaju ogromni štampač brodskih etiketa za 2024. godine, svaki pripremljeni za ispunjavanje različitih poslovnih potreba. iDPRT predstavlja gomilu štampača za pošiljke sa različitim funkcijama i stilima, pozivajući vas da istražite ove vrhovne izbore na Amazoni da pronađete savršeno odgovarajuće potrebama za etiketiranje.


Pošaljite istragu

Pošaljite istragu

    Molim vas, ispunite vaše ime, e-mail i zahtev

Desktop Barcode Printer, Industrial Barcode Printer, Mobile Printer, RFID Barcode Printer, Card Printer, PDA, Barcode scanners- iDPRT Desktop Barcode Printer, Industrial Barcode Printer, Mobile Printer, RFID Barcode Printer, Card Printer, PDA, Barcode scanners- iDPRT